Potraviny KRAJ už aj na Drotárskej ceste a v Rusovciach

13.02.2019

Potraviny KRAJ už aj na Drotárskej ceste a v Rusovciach

Maloobchodná sieť KRAJ má od otvorenia prvej prevádzky v marci 2018 na trhu už sedem predajní. Predajne na Drotárskej ceste 51 aj na Balkánskej 133 v Bratislave-Rusovciach sú otvorené sedem dní v týždni. Zákazníci aj tu nájdu kombináciu výrobkov od lokálnych a regionálnych dodávateľov, zdravého sortimentu či produktov pre ľudí s potravinovou intoleranciou, ako aj bežných potravín za primerané ceny. Veľkosť predajnej plochy na Drotárskej ceste je 287 m2 a zákazníkov obsluhuje 14 členný tím zamestnancov. V Rusovciach je predajná plocha 430 m2, poskytuje 20 pracovných miest a zákazníkom ponúka aj výsekové mäso. V oboch predajniach je i obslužný pult.

Koncept KRAJ je u zákazníkov obľúbený. Od otvorenia prvej predajne v marci 2018 uskutočnili v sieti KRAJ viac ako 906 tisíc nákupov. Podiel počtu slovenských výrobkov na predaji dosiahol úroveň viac ako 57 %. V regáloch predajní KRAJ nájdu zákazníci 2 855 slovenských výrobkov, pričom aktuálne 560 z nich pochádza od regionálnych dodávateľov. V prieskume spoločnosti KANTAR Slovakia sa 72 % zákazníkov vyjadrilo, že sieť KRAJ uprednostnia pri svojom ďalšom nákupe pred konkurenciou. Najlepšie hodnotili sortiment, vzhľad predajne, personál, rýchlosť nákupu a vybavenia pri pokladni. V sieti KRAJ pracuje k dnešnému dňu 150 zamestnancov a celkové investície dosiahli úroveň 3,5 milióna eur. Supermarkety KRAJ môžu nájsť zákazníci v Devínskej Novej Vsi na ulici J. Kostru a v Petržalskej tržnici na Bratskej. Ďalšie predajne sa nachádzajú na Ovručskej ulici v bratislavskom Novom Meste, na Kašmírskej ulici v bratislavskej mestskej časti Ružinov a v podchode na Trnavskom Mýte.

O spoločnosti TERNO real estate

Spoločnosť TERNO real estate v marci 2018 predstavila prvú predajňu s novým konceptom pod názvom KRAJ. Aktuálne prevádzkuje 100 predajní Terno, Moja Samoška a KRAJ.

Staršie články

Aktuálny leták Budúci leták